ParkFan.nl
Avonturenpark Hellendoorn Fansite / Persberichten
Avonturenpark Hellendoorn trakteert op 2 nieuwe avonturen!
Hellendoorn, 28 maart 2006 - Avonturenpark Hellendoorn viert in 2006 haar 70-ste verjaardag en trakteert op maar liefst twee nieuwe avonturen! De zweefmolen Piraat Enterhaak en het waterballonnenspel Ballon Kanon hebben hun plek veroverd tussen de bekende wildwaterbanen en achtbanen. Vanaf 14 april (Goede Vrijdag) opent het familiepark haar poorten voor het nieuwe seizoen.

Nieuw: Haai Baai!
In 2006 kun je in Avonturenpark Hellendoorn op avontuur in een heel nieuw Piratengebied. Centraal in dit gebied bevindt zich Piraat Enterhaak, de nieuwe zweefmolen. Wie denk dat het hier om een rustig avontuur gaat, heeft het mis. Eenmaal op volle vaart, zweef je maar liefst acht meter boven de grond!

Medio voorjaar opent Avonturenpark Hellendoorn het Ballon Kanon. Een spannend waterballonnenspel waarbij je met een grote katapult ‘waterkogels’ af kunt vuren op je tegenstanders. Als een echte zeerover houdt je spetterende watergevechten. Het Ballon Kanon is uniek in Nederland.

Entertainment
Het Gouden Theater Paleis is in de maanden mei en juni goed gevuld met leuke familievoorstellingen. Kok Kareltje en zijn vrienden beleven weer doldwaze avonturen in een nieuwe show. Nationaal bekende artiesten zorgen voor een gevarieerd programma in dit knusse theater. Tijdens de Meet & Greets in het park ontmoet je tv-helden zoals Brum, Bob de Bouwer en SpongeBob. Kijk voor een overzicht op de evenementenkalender op de website van Avonturenpark Hellendoorn.

Nadat ze vorige jaar een recordaantal gasten hebben laten schrikken, hebben de heksen en het andere gespuis besloten om Avonturenpark Hellendoorn de hele maand oktober weer om te toveren tot Heksendoorn!
Dus... kom maar langs als je durft!
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2020 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Avonturenpark Hellendoorn website.
ParkFan.nl