ParkFan.nl
Avonturenpark Hellendoorn Fansite / Persberichten
Grootste herfstavontuur: Heksendoorn!
Hellendoorn, 14 oktober 2005 – Avonturenpark Hellendoorn daagt kinderen en ouders uit voor het grootste herfstavontuur: Heksendoorn. Tot en met 30 oktober is het park door heksen en ander gespuis compleet betoverd.

Gillen en grinniken
Op hun bezemsteel zijn ze aan komen vliegen: heksen, griezels en ander gespuis. Met één griezelige zwaai van hun toverstok hebben ze het park in herfstsferen gebracht. Overal liggen pompoenen, zijn er prachtige herfstbloemen en kun je snoepen van allerlei enge lekkernijen.

Met veel gegil, gegrinnik en gekrijs hebben de heksen de bekende Discovery Club omgetoverd tot een spannend spookhuis. De griezels proberen je de stuipen op het lijf te jagen terwijl je op je tenen naar de kelder loopt. Pas maar op! Houdt kleine avonturiers maar goed in gaten want de heksen willen ze graag betoveren!

Vrolijke griezelshow
In het Gouden Theater Paleis presenteert Avonturenpark Hellendoorn de familieshow: De Vrolijke Heks en de Zing Zang Soep. Kok Kareltje, bekend van de Kieka Balla Show en de zomermusical Power Flowerz, verwacht één van de Power Flowerz in zijn hotel. Hij bakt daarom een heerlijke taart. De heks die ook in het hotel zit, wil een grapje uithalen met Kareltje door een magische drankje over de taart te gieten. Zal Kareltje op tijd erachter komen dat zijn taart betoverd is? Beleef samen met kok Kareltje de ontknoping van deze spannende en vrolijke theatershow.

Enge extra’s
Ga direct al op avontuur door de Heksensite te bezoeken: www.heksendoorn.nl De heksen hebben zichzelf op de site getoverd. Je kunt van hen een leuke screensaver downloaden, heksenfoto’s bekijken en het moeilijke Heksenjachtspel spelen. Probeer jij maar eens met de pompoenen zoveel mogelijk heksen van hun bezemstelen te gooien!

Natuurlijk ontbreken de geheimzinnige brouwsels van de heksen ook niet. Durf eens in de restaurants van het park te snoepen van enge lekkernijen zoals Griezelsoep, Vuurpot, Toverstokjes, Bezemsteeltjes, Heksenzooi, Heksenvingers en nog veel meer.
Kleine avonturiers kunnen zich tenslotte in het park nog laten omtoveren tot heks. In de winkel van het park staan bij de speciale heksenschmink echte heksen klaar om je zo ‘slecht’ mogelijk te schminken.

Heksendoorn is nog tot en met 30 oktober dit jaar. Daarna zal Avonturenpark Hellendoorn zich voorbereiden op het volgende seizoen, hèt seizoen waarin het park haar 70 jaar bestaan viert!
Kom maar langs als je durft...
Fotos
ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2020 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Avonturenpark Hellendoorn website.
ParkFan.nl