ParkFan.nl
Avonturenpark Hellendoorn Fansite / Persberichten
MiYu Magic Stones
HOUSE OF SHOES – “Magische drakenkeutels nog aan toe, waar zijn ze nou, waar zijn mijn geliefde Miyu’s?” Kijk niet raar op als een dezer dagen een man met gouden mantel en echte toverhoed langsstruind, steeds deze zin herhalend. Deze Magiër van de eilandengroep MiYu is al vliegend over ons land een heleboel magische MiYu stenen kwijtgeraakt! Hij heeft er genoeg, maar wil vooral niet dat ze in verkeerde handen vallen……

Enkel diegenen die helpen zoeken hebben een goed hart is zijn redenatie, dus ligt hij een tipje van de sluier op. Hij weet zeker dat de stenen in de schoenen winkels met haast magische aantrekkingskracht terecht gaan gekomen. De verwachting is dat de stenen een maand in de atmosfeer circuleren alvorens ze Nederland bereiken. Help daarom vanaf half mei zoeken bij de House of Shoes filialen en laat op 26 mei in Avonturenpark Hellendoorn de steentjes aan de Magiër zien in de speciale MiYu tent. De steen is meteen ook het toegangsbewijs voor de tent. Met zijn betoverende stem zal de wijze man uitleggen welke magie er opgesloten ligt in de stenen. Hoe ze te bewaren en lief te hebben.

Maar dat dit nog niet alles is staat al vast. Bij House of Shoes komt geluk nooit alleen. Vanaf half mei wordt namelijk bij elke aankoop ook nog eens een kortingsbon voor het Avonturenpark Hellendoorn verstrekt. En toeval of geen toeval, op 26 mei is er ook de halve finale van het spetterende House of Stars. Een talentenjacht speciaal georganiseerd door House of Shoes. Zes kandidaten zullen strijden voor de zo begeerde plaats in de finale en maken zo kans op een optreden tijdens de Nijmeegse vierdaagse en een speaker van Question Mark Entertainment. Voor wie liever naar een meer geoefende stem luistert is er nog een optreden van upcoming stars Double.L. (deze urban rapper komt uit dezelfde stal als Lange Frans, Ali B en Yes-R.) en zanger Ghijs de Bruijn. Spektakel te over dus.

Bron: Persbericht - Geplaatst op 4 mei 2007
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2020 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Avonturenpark Hellendoorn website.
ParkFan.nl