ParkFan.nl
Avonturenpark Hellendoorn Fansite / Persberichten
Avonturenpark Hellendoorn op 6 april weer open
Avonturenpark Hellendoorn opent op 6 april weer zijn deuren. Met twee nieuwe spannende activiteiten èn een nieuwe winkel is het park klaar voor de komst van alle enthousiaste kinderen en hun (groot)ouders. Vorig jaar bestond Avonturenpark Hellendoorn 70 jaar. Ook in 2007 pakt Avonturenpark Hellendoorn uit. Nieuw is het rondreizende spookhuis Eng dat je kunt bezoeken in de maanden mei en juni in de Discovery Club.

Stunts
Van juli tot en met september kun je de spectaculaire stunts van de Sky Pirates 2 bewonderen. In de maand oktober is het ook dit jaar weer griezelen tijdens het immens populaire Heksendoorn. De entree van het park is opgefleurd met een nieuwe winkel.

Angsten
In de maanden mei en juni kun je lekker griezelen in ENG, Anno's Huis van de Angst. Dit educatieve spookhuis geeft een spannend overzicht van angsten door de eeuwen heen, want angst en vrees zijn er altijd al geweest. Waar waren mensen vroeger bang voor? Was het toen net zo eng als nu? In ENG zul je de antwoorden vinden.

Zevende locatie
Avonturenpark Hellendoorn is de zevende locatie waar ENG kan worden bezocht. Al zo'n 90.000 mensen bezochten ENG op verschillende plekken in Nederland. Voor het onderwijs zal een speciale audiotour worden ontwikkeld. ENG is een productie van Anno, het promotiebureau voor de Nederlandse geschiedenis. Samen met Kunst en Cultuur Overijssel is gezorgd voor een regionale invulling van de angsten.

Sky Pirates 2
De wereldberuchte Sky Pirates zijn terug in Avonturenpark Hellendoorn. Van 7 juli tot en met 2 september kun je je verbazen over de spectaculaire stunts die de Sky Pirates laten zien.

In de masten van een gezonken schip vinden spannende zwaardgevechten plaats tussen de piraten. Bewonder de spectaculaire sprongen die de piraten van de torenhoge scheepmasten maken en hoe zij in duikvlucht achter elkaar aan door de lucht vliegen.

Piraten
Naast de spannende van de Sky Pirates kun je nog veel meer piratenavonturen beleven in Avonturenpark Hellendoorn. In 2006 presenteerde het park al een compleet vernieuwd Piratengebied met maar liefst twee nieuwe attracties; zweefmolen Piraat Enterhaak en waterballonnenspel Ballon Kanon.

Heksendoorn
Ook dit jaar verzamelen in oktober alle heksen en andere griezels zich voor Heksendoorn. De Discovery Club is hun domein en ze zullen proberen alle bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.

Bron: persbericht - Geplaatst op 2 april 2007
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2020 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Avonturenpark Hellendoorn website.
ParkFan.nl