ParkFan.nl
Avonturenpark Hellendoorn Fansite / Persberichten
Griezelen geblazen tijdens HEKSENDOORN
Wees op je hoede! In oktober nemen heksen en hun griezelige vrienden wederom hun intrek in Avonturenpark Hellendoorn.
Dat wordt griezelen geblazen…
HEKSENDOORN
Kom maar langs...als je durft!!!

Voor het 6e achtereenvolgende jaar is oktober de maand van Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn. Avonturenpark Hellendoorn is behekst! Heksendoorn is sinds haar start een groot succes gebleken: opvallend genoeg bijna even populair als op een mooie zomerdag.

Tijdens Heksendoorn is het hele park omgetoverd tot een plek waar heksen en andere griezelige figuren zich prima thuis voelen. Het park ligt bezaaid met pompoenen, bezems, punthoeden en spinnenwebben. In Avonturenpark Hellendoorn dolen de heksen en hun vrienden rond om met jou allerlei heksenstreken en grappen uit te halen!

De Discovery Club is de plek waar de heksen verblijven in Avonturenpark Hellendoorn. In deze griezelclub is werkelijk niets zoals het lijkt. Baan je een weg door de spannende Discovery Club, maar wees op je hoede: de griezels zijn overal. Kijk in iedere hoek, de heksen doen niets liever dan jou en je ouders de stuipen op het lijf te jagen!

Ook het Gouden Theater Paleis is in de ban van Heksendoorn! Speciaal voor kinderen tot en met acht jaar wordt de Heksendoorn familieshow ‘De Vrolijke Heks en de Zing Zang Soep’ opgevoerd. Kok Kareltje verwacht één van de Power Flowerz in zijn hotel. Hij bakt daarom een heerlijke taart. De heks die ook in het hotel zit, wil een grapje uithalen met Kareltje door een magische drankje over de taart te gieten. Zal Kareltje er op tijd achter komen dat zijn taart betoverd is? Beleef samen met kok Kareltje de ontknoping van deze spannende en vrolijke theatershow.

Dit jaar bestaat Avonturenpark Hellendoorn alweer 70 jaar. Speciaal voor dit jubileum is een speciale site ontwikkeld: www.avonturenpark.nl/70jaar. Hierop is de geschiedenis van het park terug te vinden. De site zit boordevol beelden uit verschillende perioden.

Wil je nu alvast griezelen of kans maken op gratis entreekaarten voor Heksendoorn? Bezoek dan eens de website www.heksendoorn.nl. Op deze site kun je al een kijkje nemen in het park, de Heksendoorn screensaver downloaden en het Heksenjacht spel spelen.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2020 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Avonturenpark Hellendoorn website.
ParkFan.nl