ParkFan.nl
Avonturenpark Hellendoorn Fansite / Persberichten
Avonturenpark Hellendoorn trakteert deze zomer op bekende kinderhelden
Extra veel entertainment ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van het park

Hellendoorn, 26 juli 2006 - In de maanden juli en augustus is het bijna iedere dag raak in Avonturenpark Hellendoorn. Ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van het park zijn er heel veel bekende kinderhelden uitgenodigd. De hele zomer staat bol van Meet & Greets, voorstellingen en optredens.

Nieuwe familieshow
In het Gouden Theater Paleis gaat de nieuwe familieshow Wereldfeest in première. In de hoofdrollen schitteren de Power Flowerz Roos, Jasmijn en Madelief. Tijdens de voorstelling nemen de meiden de gasten van het theater mee naar hun mooiste dromen. Tot en met 27 augustus is de voorstelling dagelijks te zien. Wereldfeest is een spetterende show voor de hele familie met swingende liedjes, droomachtige decors en rijke kostuums.

KUS
Op 15, 16 en 17 augustus komt de razend populaire meidengroep KUS naar Avonturenpark Hellendoorn voor een half uur durende show. Natuurlijk komt hun nummer één hit ‘Lekker Ding’ ook voorbij.

Bob de Bouwer, Brum, SpongeBob en Totally Spies komen!
In augustus kunnen kinderen hun hart ophalen in Avonturenpark Hellendoorn als het gaat om het ontmoeten van bekende kinderhelden. Bob de Bouwer, Brum, SpongeBob en Totally Spies zijn allemaal van de partij en willen graag met hun fans op de foto. Op www.hellendoorn.nu is de complete showagenda te vinden.

Twee nieuwe familieattracties in 2006
In het compleet vernieuwde piratengebied de Haai Baai, dat afgelopen winter gerealiseerd werd, is bij de start van het seizoen de zweefmolen Piraat Enterhaak geopend. In aansluiting op het piratenthema van het gebied is op 18 juli de tweede nieuwe attractie geopend; het Ballon Kanon. Met een katapultconstructie kunnen met water gevulde ballonnen op de tegenstander afgevuurd worden.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2020 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Avonturenpark Hellendoorn website.
ParkFan.nl