ParkFan.nl
Avonturenpark Hellendoorn Fansite / Persberichten
Laden, goed mikken... en vuur!
Avonturenpark Hellendoorn opent nieuwe attractie Ballon Kanon

Hellendoorn, 18 juli 2006 – Avonturenpark Hellendoorn viert in 2006 haar 70-ste verjaardag en trakteert op maar liefst twee nieuwe avonturen in het piratengebied de Haaibaai! Bij de start van het seizoen werd de zweefmolen Piraat Enterhaak al geopend. Vanaf vandaag kunnen de eerste 'waterkogels' afgevuurd worden met het Ballon Kanon, de tweede nieuwe attractie.

In de Haai Baai, het nieuwe Piratengebied van Avonturenpark Hellendoorn, werd bij de start van dit seizoen de nieuwe zweefmolen Piraat Enterhaak geopend. Vlak naast deze nieuwe attractie is het nieuwe waterballonnenspel het Ballon Kanon gerealiseerd. Met vier kanonnen kunnen families deze zomer de strijd tegen elkaar opnemen. De kanonnen zijn voorzien van een katapult constructie, waarmee met water gevulde ballonnen op elkaar afgevuurd kunnen worden. Vanaf vandaag staan de kanonnen op scherp.

Vanaf 23 juli tot en met 27 augustus spelen kok Kareltje, Jasmijn en de Power Flowerz de hoofdrol in de familieshow Wereldfeest. De voorstelling is het zomerspektakel vol zang, humor en een wervelend showballet.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2020 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Avonturenpark Hellendoorn website.
ParkFan.nl